رولت گوشت



مواد لازم
نیم کیلو گوشت چرخ کرده
چهار عدد تخم مرغ
یک چهارم پیمانه سرکه
دو عدد پیاز رنده شده
نصف پیمانه جعفری خرد شده
دو عدد تخم مرغ پخته
سه عدد هویج
مقداری
نمک و فلفل و دارچین
دو قاشق سوپخوری شکر
یک عدد سفیده تخم مرغ
نصف پیمانه رب گوجه
روش تهیه
گوشت چرخ شده را با پیاز رنده شده و نمک و فلفل و دارچین و چهار عدد تخم مرغ مخلوط کنید و با دست کاملا ورز دهید جعفری خرد شده را به مواد افزوده و آنقدر ورز دهید تا همه مواد کاملا به خورد گوشت بروندو یکدست شوند روی یک ورقهء آلومینیم را چرب کرده و مواد را روی آن پهن کنید سفیده را روی سطح گوشت بمالید و هویج حلقه شده را روی رولت بچینید سپس تخم مرغهای پخته شده را حلقه کرده و در ردیف دیگر رولت بچینید و مجددا از سفیده روی سطح رولت بمالید سپس آن را لوله نمایید و حدود دو تا سه و نیم ساعت در فر با درجه حرارت 350 درجه بگذارید تا بپزد
سرکه و شکر و رب گوجه را در ظرفی ریخته و روی حرارت بگذارید آن را هم بزنید تا سس آماده شود وقتی رولت آماده شد مقداری از سس را روی آن بمالید و بقیه ی آن را کنار رولت گذاشته و مصرف کنید



هیچ نظری موجود نیست: