کتلت مرغ


یک عدد
سینه مرغ متوسط
2عدد
پیاز متوسط
3 عدد
سیب زمینی متوسط
2 عدد
تخم مرغ
یک دوم قاشق چایخوری
زعفران ساییده
یک فنجان
پودر سوخاری
به مقدار دلخواه
نمک و فلفل

طرز تهیه:سینه مرغ را همراه با یک لیوان آب، یک عدد پیاز، کمی نمک و نصف مقدار زعفران حل شده با شعله ملایم می پزیم تا آب آن کشیده شود.
سیب زمینی ها را پخته و گرم گرم آن را رنده و یا چرخ می کنیم. مرغ و سیب زمینی را مجدداً چرخ کرده و
پیاز را هم رنده می کنیم و با تخم مرغ، زعفران حل کرده، نمک و فلفل آن را خوب ورز می دهیم و کف دستمان
را به پودر سوخاری آغشته کرده و از مایه به اندازه یک عدد پرتقال متوسط برمی داریم و آن را به صورت گرد
یا بیضی شکل می دهیم و در روغن سرخ می کنیم و آنها را در دیس می چینیم.

هیچ نظری موجود نیست: